BRADAS WATER FLOW csepegtető tömlő készlet 100 m

BRADAS WATER FLOW csepegtető tömlő készlet 100 m

Cikkszám:
DSWWF100-SET4

17 865 Ft

Készleten

BRADAS WATER FLOW csepegtető tömlő készlet 100 m

BRADAS WATER FLOW csepegtető tömlő készlet paraméterei:

A készlet 182 elemet tartalmaz :

1. VÍZÁRAMLÁS CSEPEGETŐ 100 m csepegtető tömlő – 1 db
2. 1/2″ belső menetes csapcsatlakozó – 2 db
3. 1/2″ külső menetes szelep, 16 mm tömlődugó – 2 db
Csapos , 2 x 16 mm-es tömlőösszekötő – 2 db
5. T-elágazó, 3 db
6. 16 mm-es tömlőösszekötő ( kuplung ) – 15 db
7. Csatlakozó, 16 mm-es tömlőösszekötő – 15 db
8. Könyök, 16 mm-es – 15 db
9. Záródugó 16 mm-es tömlőhöz – 30 db
10. Leszúrótüske 16 mm-es  – 100 db

A „Csepegtető” tömlő paraméterei:
 Hosszúság100m
Átmérő: 16mm
A csepegtetők távolsága: 33cm
Egy csepegtető kapacitása: 2l/h 1 BAR nyomáson
Fal vastagság : 0,9mm
Üzemi nyomás: 0,5 – 3 BAR
Minimális szűrés: háló 120

A készlet jellemzői: – a csepegtetők egyedi labirintussal rendelkeznek, és a tömlő hosszának növekedésével enyhe vízáramlás-csökkenést biztosítanak. Lehetővé teszi a nagy területek öntözését, ami nagyobb területeken kitermelt termést eredményez.
A készlet vízellátáshoz való csatlakoztatásának lehetősége szabványos gyorscsatlakozóval lehetséges. Az elemek bármilyen módon történő kombinálásának lehetősége. Ideális virág- és gyümölcstermesztéshez
A készlet használatának előnyei:
Víztakarékosság: A csepegtető tömlő lehetővé teszi a precíz vízbeadást veszteség nélkül, mert a cseppek közvetlenül a gyökérterületre kerülnek. Ez kisebb vízveszteséget eredményez a hagyományos öntözéshez képest, ahol nagy mennyiségű víz kerülhet a talaj felszínére, sőt el is párologhat.
Öntözés hatékonysága: A csepegtető tömlő közvetlenül oda juttatja a vizet, ahol szükséges, lehetővé téve a növények koncentrált öntözését. Ez elősegíti a nedvesség egyenletes eloszlását a talajban, ami javíthatja a növények növekedését és egészségét.
Időt takaríthat meg: Az automatikus öntözőrendszernek köszönhetően a csepegtető tömlő rögzítőelemekkel lehetővé teszi, hogy időt takarítson meg, amelyet általában a növények kézi öntözésére fordítanak. Koncentrálhat a kertészkedés egyéb területeire, vagy egyszerűen csak élvezheti a szabadidejét.
Egészségesebb növények: A növények gyökereihez való pontos vízszállítás elősegíti a növények egészségesebb növekedését és fejlődését. A növények megfelelő mennyiségű nedvességet kapnak, ami megelőzheti a kiszáradással vagy a túlzott öntözéssel kapcsolatos problémákat.
Rögzítő elemek készlete: A megfelelő rögzítőkészlet megkönnyíti a csepegtetőtömlő felszerelését, biztosítva a stabil és biztonságos rögzítést a kertben. Ez segít elkerülni a tömlő mozgásával vagy sérülésével kapcsolatos problémákat.

Rugalmasság és alkalmazkodóképesség:
A csepegtető tömlők általában rugalmasak és könnyen illeszthetők a kert különböző területeihez. Könnyedén beállíthatja a betáplált víz mennyiségét és gyakoriságát, ami lehetővé teszi, hogy az öntözőrendszert a különböző típusú növényekhez igazítsa.