Adatvédelmi Nyilatkozat!

 1. Regisztráció, adatok védelme
  1. A Bipy-Ker Kft webáruházában a vásárlás nem kötött regisztrációhoz.  A regisztráció nélküli és a regisztrációval történő vásárlással a vásárló elfogadja a Bipy-Ker Kft. adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatójában foglalt feltételeket az ÁSZF 4.7. pontjában foglaltak szerint.  A regisztráció és regisztráció nélküli vásárlás során minden számlázáshoz és tájékoztatáshoz tartozó adat megadása szükséges. A számlázáshoz szükséges megadni: név, irányítószám, település, utca, házszám, valamint a szállításhoz a szállítási adatokat: név, irányítószám, település, utca, házszám, valamint kérjük, adja meg telefonos elérhetőségét a rendelés teljesítéséhez szükséges kapcsolattartáshoz. Céges vásárlások esetében kötelező megadni a cég adószámát is. Azonos e-mail címmel csak egyszer lehet regisztrálni!
  2. Az adatok megadását követően a rendelések feladása lehetővé válik, valamint a vásárlók számára számos kényelmi funkció is elérhető lesz.
  3. A vevő illetve a rendelés adatait a Bipy-Ker Kft Webáruház védett, biztonságos adatbázisban tárolja, és megőrzi, azokat harmadik félnek nem szolgáltatja ki, kivéve amennyiben ez szerződéses feladatainak teljesítéséhez (pl. szállítás), vagy szerződésből eredő követeléseinek érvényesítéséhez (pl. ügyvédi felszólítás) szükséges. Ekkor azonban ezen harmadik személyek a cégünk által átadott személyes adatokat más célra semmilyen módon nem jogosultak felhasználni, illetve további személyeknek átadni. A személyes adatok felhasználása a hatályos jogszabályokban foglalt rendelkezések maradéktalan betartása mellett, azoknak megfelelően történik.  A webáruházon történő vásárláshoz szükséges Adatkezelési és védelmi tájékoztatót megismerve részletesebben megismerheti adatvédelmi politikánkat. Az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató az alábbi linken érhető el:
 2. Adatkezelés
  1. Elfelejtett jelszó: Ha elfelejtette a jelszavát, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal (elérhetősége: vagy 0630 212 3210,  info@locsolotomlobolt.hu) Ügyfélszolgálatunk a regisztrációkor megadott e-mail címre megküldi az Ön új jelszavát. Minden ilyen esetben javasoljuk, hogy belépést követően módosítsa jelszavát.
  2. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a regisztrációkor megadott jelszavát bizalmasan kezelje, ne adja át arra illetékteleneknek. A Bipy-Ker Kft nem felel az így keletkezett téves szállításokért és károkért.
  3. A Bipy-Ker Kft minden esetben az Ön által megadott számlázási és szállítási adatokkal dolgozik. A rendelés leadása után kizárólag csak ügyintézőnkön keresztül módosíthatja a megadott szállítási és számlázási adatokat. Ezért fontos, hogy az adatok pontosak legyenek. Ez garantálja ugyanis az áru pontos célba érkezését és a pontos számlázást. Hibásan leadott, vagy teljesített megrendelések esetén a korrigálás érdekében vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal telefonon, vagy e-mailben munkanapokon 7:30 és 16:30 között az alábbi elérhetőségeken:
   Telefon: +3630 212 3210
   Email:info@locsolotomlobolt.hu