INSTANT GYEP – HA GYÖNYÖRŰ PÁZSITOT SZERETNÉL!


Az instant gyep egyedülálló megoldást kínál azoknak az embereknek akik a lehető leggyorsabban szeretnének kertjükbe tökéletes, erős dús zöld pázsitot varázsolni. Professzionális termék, ami speciálisan kertészeknek lett kialakítva. Az Instant Gyep használatával Prémium minőségű munka érhető el, hihetetlen gyorsasággal. Kiválóan alkalmas kikopott, kiszáradt területek gyors felülvetésére.

 

HOGYAN MŰKÖDIK:

 

TALAJELŐKÉSZÍTÉS – Az instantgyep a kiszórás előtt nem igényel különösebb talajelőkészítést,de célszerű át gereblyézni vagy gyeplazítóval átmenni a területen, hogy kiszedjük az elhalt fűszálakat, gyomnövényeket a kiszórás előtt.

 

KIBONTATNI – Bontsa ki a csomagot, amely tartalmazza a komposztot és a speciális fűmag keveréket.

 

Az instantgyep speciális természetes eredetű gyepindító trágyát tartalmaz, valamint olyan minőségű fűmag keveréket, amely szárazságtűrő és agresszív igénybevétel mellett is kiváló de árnyékos területre is kiváló, csak akkor mérsékelt öntözést igényel.

 

ÖSSZEKEVERNI – A komposztot alaposan keverje össze a csomagolásban talált fűmag keverékkel.

A speciális gyepindító biokomposztot keverje össze a fűmagkeverékkel alaposan, hogy minél egyenletesebb keveréket kaphasson. Nem érdemes az összekeverésen időt spórolni, a gyepfelújítás már így is 1 óra alatt kész lehet. Minél alaposabban összekeveri a fűmag keveréket a gyepindítóval, annál tökéletesebb gyepet kaphat. 

 

KISZÓRNI – 2-4 mm vastagon juttassa ki a füvesítendő területre.

Bár a termék alkalmazása nem igényel semmilyen előzetes földmunkát, a kiszórásra mégis érdemes odafigyelni, hogy a problémás területekre biztosan kellő mennyiségű Instantgyep keverék jusson.

 

KÉSZ! – A termék 5-7 nap alatt kikel és 2 hét után már nyírható is megfelelő öntözés mellett a legjobb eredményt tudja produkálni.

 

Kérjük, az utasításokat mindenképp tartsa be annak érdekében, hogy az Instantgyep a lehető legjobb eredményt tudja kifejteni. A termékünkre elégedettségi és minőségi garanciát biztosítunk, amennyiben megfelelően alkalmazta azt. 

Az instant gyep gyakorlatilag 5 m² gyepszőnyeg egy zacskóban, tehát újrafüvesítés esetén 5 m² – re elegendő. Felülvetés esetén
10 – 15 m² -re elég.

instant gyep használata

 KATTINTS IDE HA SZERETNÉD MEGVÁSÁROLNI!

 

 

instant gyep használata